kallkoppte.blogg.se

tjej som bloggar om ett liv som består av många kalla koppar te och frusna tår.

upptäckarhelg

Kategori: Dagarna man lever

Jaha här ligger jag med benen i vädret, inkletade med hudkräm i ett desperat försök att få bort mina förjävliga eksem som jag haft i en vecka. Jag ligger här hemma medan Ellika skakar sina lurviga med en klasskompis plus säkert tjugo andra colombianer eftersom skolan består av endast två länder, varav det andra är Schweiz.
Jag är lite sjuk, det är därför jag är tråkig och slösar bort min ungdom, HA!
 
I lördags var vi i Nîmes. Det var fett roligt även fast vi först var oerhört tveksamma över regnet och den ytterst stängda turistinformationen. Vi hängde iallafall i två kyrkor(oklart om dessa var katolska eller protestantiska), en saluhall(som vi blev halvkära i och köpte torkad frukt från), en Zara-butik(som vi gick tomhämta ut från, vi är så ytterst ekonomiska numera), en park(som jag blev kär i och Ellika fick dra mig ifrån. jag fotar för mycket tycker hon. känns bra att vara uppskattad), ett gammalt romerskt torn(som vi inte stal något från), en gammal romersk amfiteater(som vi nästan snodde en katt från) och strosade på mycket fina gator. 
 
Igår skulle vi antingen till marknaden i Mosson eller stranden. Det blev marknaden. Det var ett riktigt bottennapp så vi (inklusive vår svenska korridorare Mikaela) åkte hem, köpte matsäck och begav oss till stranden. Det var skitjobbigt. Först åkte vi vagnen, vi gick av för att byta linje, insåg att det skulle dröja en kvart, tänkte att vi kunde gå en hållplats, vi gick en till, missade vagnen, tänkte att vi får väl fortsätta till slutet, då hade vi gått en tredjedel kanske, vi gick och gick och gick, vi kom fram till ändhållplatsen, upptäckte att det var en bra bit till, kartutbudet var ytterst dåligt, vi hittade till någon hamn satte oss ner, mättade våra hungrande magar, njöt av att få sitta sola softa, peppade med att vi inte kunde åka hem nu, vi måste ju fan se den jävla stranden, gick fel, gick rätt, gick runt bland lägenhetshus, såg sand och ÄNTLIGEN. Medelhavet.
 
Sen gick vi hem(ÅKTE. Inte en jävla chans att vi skulle gå). 
 
obs ett nästan likadant inlägg finns på vår gemensamma blogg mellika.blogg.se obs