kallkoppte.blogg.se

tjej som bloggar om ett liv som består av många kalla koppar te och frusna tår.

- det låter perfekt. man vet aldrig när man ska dö, lika bra att ta desserten först.

Kategori: Ett vackert liv

Det var fredag. Det var en McDonald's-fredag. Såna som är så bra, när man sitter kvar i samma bås i fyra timmar och beställer alldeles för mycket mat och skrattar tills livet består av endast leenden. 
Nu var det tre kvar och vi skulle åka hem, han skulle skjutsa oss för klockan var snart två. Vi gick ut till bilen och satte oss fastän ingen av oss egentligen ville hem. Och så sa hon topp fem bästa iden som yttrades den sommaren. 
"Vi åker och badar."
En halvtimme senare har vi hämtat badkläder och handdukar och vi står på en klippa med ett kolsvart hav framför oss. Efter att vi fegat alldeles för länge går hon ner i vattnet och vi följer efter. Vi är i, med vatten till midjan och fnissiga skratt för att det inte är så kallt trots allt. Vi är kvar, för vi vill inte gå hem och vi börjar hoppa upp och ner, upp och ner. Vi kollar ner i vattnet och det har börjat glöda. Vi rör på oss ännu mer och i vattnet ser det ut som om himlen är här, att det är stjärnor istället för mörker. Vi snurrar runt, runt med händer, armar och fötter. 
"Det är mareld."
Han säger det och det är så vackert att jag aldrig mer vill bada i solen, jag vill simma i mörkret med mareld runtomkring mig för alltid.