kallkoppte.blogg.se

tjej som bloggar om ett liv som består av många kalla koppar te och frusna tår.

livet i kungshamn

Kategori: Dagarna man lever

Haha. Min helg är så rolig. Jag är i The Royal Harbour för er som missat det avec ma famille plus min yngsta kusin som är ett huvud längre än mig. Jag vet, det är hysteriskt roligt.
 
Igår åkte jag, med mor i passagerarsätet, till en loppis som i princip nationellt känd då den samlat in 20 miljoner riksdaler till Barncancerfonden på femton år. Den ligger strax utanför Kungsham, något som kallas Väjern där det enda man gör där är att åka igenom byn. 
  Jag älskar den loppisen. Det är så mycket grejer och så mycket skit och så otroligt många fula lampor på ett och samma ställe. Så kitschigt och underbart fult. Jag blev fulkär flera gånger. Ska visa bilder när jag väl fattar hur man tar bilder från telefonen till hit.
 
Jag såg även Jonas Gardells show på svt igår kväll och som jag skrattade! Den mannen alltså. Jag är fullkomligt kär i hur han berättar en historia. *suckar av lycka*
 
Allt övrigt: spenderade fem minuter av mitt liv med att välja tidning igår på Pressbyrån: SOLO Mode eller InStyle british edition. Resultatet blev att jag slösade bort femtio kronor på en intetsägande och alldeles för lång SOLO. So not worth it.
 
Nu ska paddan få laddas och jag ska gå ut och göra stan och kanske köpa mig nåt fint FÖR JAG HAR RABATT PÅ BÄSTA BUTIKEN HÄR! Sen ska vi på utflykt till en köttaffär en bit bort där jag ska styra kosan(bilen).
 
Glad påsk!