kallkoppte.blogg.se

tjej som bloggar om ett liv som består av många kalla koppar te och frusna tår.

när veckorna går och minnet knappt består

Kategori: Dagarna man lever

Hej och ja tack jag vet att jag inte uppdaterar ofta. Men jag har faktiskt tänkt på det under veckan att jag borde skriva, men jag har inte orkat för det har hänt saker.
På tal om det, när jag menar att det händer saker, så är inte det i betydelsen att jag är upptagen varenda sekund bokstavligen och nyheter bara sköljer över mig. Numera betyder det att jag är för långsam för att hinna med allt sånt. Allt tar så mycket längre tid nu för tiden känns det som.
 
Bara jag som börjar känna mig gammal?
 
 
Påsklovet var finemang, spenderade mycket tid med vänner de få dagar jag faktiskt var i Göteborg. Såg på film, sov över och åt finmiddag vid tjugotvå bestående av fiskpinnar och potatismos hos Elsa. Förstår ni hur gott det var?! Vi kunde ha ätit vad som helst, men vi valde att äta halvfabrikatsfiskpinnar. Insanely gott. Tisdagen spenderades med mig själv med bak(morotsmuffinsen som gjorde succé på religionen), solning, prat med en gammalgammal vän och chill. Ronja kom över på onsdagen och vi myste på hennes sista dag som barn och torsdagen spenderades med Ebba på en fotopromenad där hon lärde mig hur man fotar. Det går sådär kan jag meddela(läs: de flesta bilder blir helt vita eller helt svarta, finns inget mellanting). Sen bar det av till östkusten. Myspys. Jag älskar verkligen Alvaret. Och på söndagen så var jag...*trumvirvel*Kalmar Slott! Jag är ju sjukligt intresserad och fascinerad över gamla kungligheter och 1500-, 1600- och 1700-tal. Det är nog inte riktigt friskt det beteendet. Det var nära att jag övernattade. Höjdpunkten i mitt liv typ.
 
Igår var det Jonna och Hannas artonårsfirande för oss som inte var vuxna vid det tillfället de faktiskt fyllde år. Många minnesvärda repliker blev det. Det jag kommer på just nu är väl utropet "chips för alla!" runt midnatt.
 
Allt övrigt: Donner Out West gick av stapeln i tisdags och efter många om och men så var jag mitt ute i Backa och väntade på att undsättas av min svensklärare. Har idag sett(och bockat av på min lista över filmer jag vill se) The First Time. Herregud vad jag skämdes vid sisådär 1:10. Bra var den iallafall. Och Linnea, håll ut; spellistan är på gång!