kallkoppte.blogg.se

tjej som bloggar om ett liv som består av många kalla koppar te och frusna tår.

dåligt minne och ett nytt år

Kategori: Kvällsfilosofi

Igår natt (eller, ja, idag) när jag inte kunde sova så kom jag på mig själv med att planera ett blogginlägg. Kan för mitt liv inte komma på vad det var dock. Lite snopet. Men det var ett bra ett, så ni kan ju föreställa er!
 
Till en helt annan sak.
jag läser ju massa bloggar som några kanske känner till och de flesta av dessa (och miljarder andra som jag kikat in på bara gör att jag har haft nothing to do) har haft en årsresumé av något slag. 
Så det kan jag väl också göra. Fast lite roligare än bara femton rader text för varenda andetag jag har tagit.
 
Årets bästa: mina vänner. De kommer alltid att vara det bästa. Oavsett vilka äventyr jag är på och hur roligt just det må vara, så är ju de alltid med. Om de inte hade varit med  hade det på långa vägar inte varit så roligt. (Känner att jag börjar prata om vännerna lite för mycket. Jag är faktiskt inte besatt!)(även om det verkar så ibland)
 
Årets tråkigaste: att min årliga deppvecka har spridit ut sig och nu kom för tidigt och gjorde mig halvdeppig från höstlovet framtills nu.
 
Årets nykomling: Mumford & Sons! Fasen vad de är bra. Och det här är nykomling för mig, alltså inte för resten av världen.
 
Årets finaste stund: sista natten i juni och sista natten på Peace & Love. Lätt. Annars så har stunder med kompisar varit så fina att man blir rädd att det aldrig kommer bli så bra igen. Men det blir det ju.
 
Årets förväntan: London i maj och Paris i augusti (även fast det inte är bokat). Åh vad jag längtar! 
 
det har säkert hänt massor med saker som jag inte kommer ihåg, men 2012 har varit ett bra år. Det inleddes med vänner och det kommer avslutas med vänner. Så som det borde vara.